söndag, juni 21, 2009

Go with the flow

Vi fortsatter med att ga dit folk pekar. Lamnar ett hotell och fragar om dom vet nogot bra i staden vi ska till. Det tar vi! Nar vi kommer fram far vi erbjudande om guidade turer. Men varfor inte? An sa lange fungerar det valdigt bra, sa varfor andra pa ett vinnande koncept?

Nu ar vi i en strandstad som heter Pangandaran och ser havet igen for forsta gangen pa over en vecka. Ett kart aterseende, fast vi inte har hunnit bada i det an. Jag tycker att staden, i alla fall strandvagen, paminner mycket om Gili, fast storre med fordon, fast mindre folk. Det ar lite tomt har for 2006 drabbades halvon av en tsunami (samma jordbavning som forstorde templerna) och har inte aterhamtat sig turistmassigt an. Horde vi hemma om en tsunami 2006 som dodade 500 pers i bara en stad? Nej, inte jag i alla fall.

Idag har vi akt lite moped till ett litet vattenfall med en grotta, dar vi har plaskat runt. Om nagan dag ska vi utforska djungel som finns har och forsoka fa med en dag pa stranden i alla fall. Det kanske blir mer an dom tre dagarna vi hade tankt fran borjan.

Nu borjar stressen satta in lite. En manad kvar, och hur ska vi hinna med allt? Vi traffar folk som ar och reser i Indonesien i 6 manader, och man borjar forsta dom. Vi har hunnit med tva oar pa en manad. ca 5000 till, eller vad det ar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Klara!

En månad är mycke tid. Vi har inte hunnit fundera på vår resa än, och vi är ju hemma före dig.

Efter en helg i Brändöskär ser vi delvis ut som kräftor och hårbotten är solbränd. Väderleksprognosen gjorde att vi tog med mössor och lämnade solhatten hemma.

Du har hunnit med en heldel och har en lika heldel kvar.

Ha det bra /Mamma